Ennen hakukoneoptimoinnissa oli tärkeää saada toistettua avainsanoja sisällössä, mutta nykyään sivustoilta tarkastellaan myös auktoriteettia eli onko sivuston pyörittäjillä oletettavaa tietoa aiheesta josta he puhuvat.
Tämän myötä meidän on järkevintä kohdentaa uusimmat blogimme ja podcastimme keskittymään ennenkaikkea koodaamiseen, mutta myös liiketoiminnan kehittämiseen. Jos Kooders tekee julkaisuja liittyen markkinointiin emme pääse niin korkeille tuloksille hakukoneissa kuin vaikka vuosi sitten.
Blogissa lisää käytännön vinkkejä siihen miten algoritmien allonharjalla ratsastetaan.
Kannattaa myös tsekata Oonan kirjoitus aiheesta: Kaikki irti nettisivuista: Sanoista hakukoneoptimoituun sisältöön
Verkkokaupoissa on tullut vastaan ensimmäisiä tilanteita missä myydään tekoälyn kirjoittamia tietokirjoja ja sen ohjeiden perusteella on lähdetty popsimaan myrkyllisiä sieniä. Missä menee myyjän ja ostajan vastuu jos luulee ostavansa tietokirjan, mutta sen sisältö ei perustu mihinkään faktoihin?
Saamme ajottain yhteydenottoja, jossa varovaisesti kysytään jonkun toteutuksen perään vaikka ovat aiemmin saaneet tiedon näin ei voi tehdä. Usein tilanteissa selviääkin asian olevan varsin tehtävissä. Tuleeko asiakkaalle väärinymmärryksiä vai nähdäänkö parhaaksi ohjata asiakkaalle ajatus asian mahdottomuudesta jos sitä ei ole mahdollista itse tarjota?
Kuumimmat vinkit verkkokaupan hankintaan liittyen: Tarvitsetteko oikeasti verkkokaupan vai vaan päivityksiä nettisivuille?
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä